X Factor-exit: Ikke plads til følsomme mænd

Den følsomme og farverige X Factor-gruppe ManBand gik ikke videre efter aftenens show.

ManBand er blevet kaldt X Factors svar på Allan Simonsen, som i "Vild med Dans" ikke kunne gøre noget forkert i seernes øjne, der stemte ham igennem konkurrencen hele vejen til semifinalen.

Så langt nåede ManBand ikke helt, da de fredag røg ud af X Factor efter at have været i farezonen med den unge solist Henriette Haubjerg.

Beslutningen blev op til dommer Remee, der valgte at lade Henriette Haubjerg blive til fordel for den følsomme mandegruppe.

- Jeg bliver nødt til at gå med, hvad jeg mener, jeg kan høre på en plade, og hvad der rører mig. Vi kommer til at miste en masse energi og humor i showet, men jeg bliver nødt til at stemme ManBand hjem, sagde han.

Mandegruppen vakte ellers stor begejstring med deres version af "Don't talk just kiss" af Right Said Fred. Da nummeret var slut sprang dommer Lina Rafn resolut op på scenen og plantede et stort kys lige midt på munden af hver af de tre bandmedlemmer.

- Behøver jeg sige mere?, lød dommerens retoriske spørgsmål.

Remee var mere afmålt.

- Det er egentlig ligegyldigt, hvad jeg synes om det. I har kunder i butikken, og I kommer til at vælte indkøbscentre og tankstationer over hele landet, sagde han.

I aftenens britiske sangunivers gjorde den nu eneste gruppe tilbage i X Factor, Anthony Jasmin, tilgengæld indtryk i en sådan grad, at Remee forudså en plads i finalen for den unge duo.

Thomas Blachman var enig.

- Man kan se, hvem I er, og hvad I vil. Man kan se jer efter det her, sagde han efter Anthony Jasmin havde fremført deres version af "Latch" af Disclosure feat. Sam Smith.

Pernille Nordtorp, som var i farezonen i sidste uge, virkede lettere overrasket, da hendes navn blev råbt op, blandt de deltagere, der var gået direkte videre i konkurrencen.

Hendes version af Sades "Smooth Operator" fik også en blandet modtagelse af dommerne.

- Jeg forstår ikke det der vampede. Jeg mangler at se din fandenivoldskhed, lød det fra Lina Rafn.

Thomas Blachman var anderledes begejstret.

- Det her er noget af det bedste, du har lavet. Det skider jeg på, sagde han.

Der er nu blot én gruppe, én solist under 23 år og to solister over 23 år tilbage i konkurrencen, når X Factors sjette liveshow går i luften fredag den 21. marts.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden