Danmark

X Factor-finalisten Chresten: Jeg har fået livsglæde

Den 25-årige vestjyde er blevet et gladere menneske, siden han besluttede sig for at stille op i X Factor.

X Factor-finalisten Chresten: Jeg har fået livsglæde

Det er langt fra sikkert, at det forandrer ens liv at være med i X Factor. Men det kan forandre ens syn livet. Og sådan har det været for sangeren Chresten.

Sådan lyder det fra den 25-årige vestjyde op til finaleshowet i Herning i aften, hvor den sjette vinder i programserien skal findes.

Chresten er vestjyde, og det har ikke været nemt at lokke de store jubeludbrud ud af ham, når han uge efter uge er strøget videre i sangkonkurrencen.

Men indeni bobler han. Og det meget mere, end han nogensinde har prøvet før. For X Factor har lært ham noget om livet.

- Jeg er blevet mere glad, og jeg har helt generelt fået mere livsglæde. Før gik jeg bare på arbejde for at tjene penge, uden at jeg rigtig vidste, hvad jeg ville med mit liv. Det har jeg jo nok fundet ud af nu.

- Nu er der et mål, og det er endda indenfor rækkevidde, siger Chresten.

Finalisten Karoline, der med sine 15 år har været en af de yngste i denne omgang af talentshowet, har forløbet også været skelsættende.

Der var nemlig engang, hvor X Factor-finalisten Karoline ikke var typen, der stillede sig op og sang foran alle, der havde lyst til at høre på hende.

Tværtimod.

- Jeg er gået fra at være sådan en pige, hvor selv hvis det var min mor, der skulle høre mig synge, så bad jeg hende om at vende sig om og slukke lyset, så hun ikke kiggede på mig imens, fortæller den 15-årige sangerinde.

Men X Factor har ændret det for hende.

At være med i underholdningsshowet har nemlig ikke bare været en musikalsk rejse for sangerinden. Det har også resulteret i en gennemgribende personlig udvikling.

- Jeg har lært, at jeg skal tro mere på mig selv. Det er jo ikke for sjov, at jeg er nået hertil. Jeg har ikke troet på mig selv så meget før, men det gør jeg nu, siger Karoline.

Finalisterne fra boybandet Wasteland har også ændret sig. De fire drenge har nemlig virkelig fået vendt hverdagen rundt siden de blev sat i gruppe sammen og placeret i en lejlighed midt i København. Og det har givet dem lyst til at gå videre med musikken uanset placeringen i aften.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.