X Factor-hemmelighed: Sådan kom P videre

Pernille Nordtorp måtte lade maven falde ud over bukserne, da hun skulle synge sig videre i X Factor.

Kvinder har en tendens til at trække maven ind for at se tyndere ud. Men det går ikke, hvis man skal kunne præstere at hoppe rundt på scenen i X Factor og synge "Divine" af Sébastien Tellier.

Det ved Pernille Nordtorp - kaldet "P", som sang sig "home free" gennem farezonen i X Factor, fredag. 

I stedet røg hendes kollega i den ældre kategori, Steffen Gilmartin, ud.

- Jeg blev simpelthen nødt til at lade maven hænge ud over buksekanten, så jeg kunne slappe af i muskulaturen og trække vejret ordentligt, afslører hun.

Ros fik hun endda fra den skrappe dommer Thomas Blachman, der efter hendes første optræden, bemærkede, at Pernille Nordtorp, hun kan "fandeme bevæge sig!".

- Det kræver meget luft, og jeg bruger maven enormt meget, når jeg synger. Så hvis jeg er spændt op, har jeg simpelthen ikke noget at give af, forklarer Pernille Nordtorp.

Det var et krævende sangvalg for den 27-årige finalist, der selv mener, hun er i notorisk dårlig form. Pernille Nordtorp har nemlig en klar aversion mod at løbetræne, og fitnesscenteret er heller ikke det sted, hun kommer mest.

- De sidste par måneder har jeg dog cyklet en del mellem Nordvest (Københavns Nordvestkvarter red.) og DR-byen. Så det har selvfølgelig hjulpet lidt, konstaterer en tilfreds Pernille Nordtorp efter aftenens energiske sceneshow.

- Det er klart, at det udfordrer ens vokalperformance at skulle bevæge sig så meget på scenen. Men jeg kunne bare heller ikke lade være. Jeg bliver fandeme så glad, når jeg hører den sang, siger hun.

Sidste uge lød dommer Lina Rafns kritik af Pernille Nordtorp, at hun er for alvorlig og inderlig i sine sange. Den udtryksfulde finalist er derfor glad for, at hun nu har vist, at hendes personlighed og sangtalent også har andre, mere sprælske facetter.

- Det var dejligt for mig endelig at kunne slå mig lidt løs. Vi er jo mest magiske som mennesker, når vi tør slippe selvhøjtideligheden og bare være os selv, siger hun.

Pernille Nordtorp er videre til femte liveshow i X Factor, der sendes fredag aften på DR1.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.