København

X Factor-vinder troede resultatet var forkert

Morten Nørgaard løb med sejren i "X Factor" fredag aften, og det kom i den grad bag på ham selv

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Her er vinderen Morten Nørgaard sammen med sine to søstre. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

KØBENHAVN:"X Factor"-finalens undertippede solist, Morten Nørgaard, endte som den helt store vinder, da den tiende "X Factor"-finale løb over skærmen fredag aften.

Den 26-årige solist fra Odder havde på forhånd forberedt sig på, at han stod over for nogle dygtige konkurrenter i finalen, og derfor kommer det også bag på ham, at han til sidst stod som vinder af det hele.

- Det er for vildt det her. Jeg troede, de sagde det forkerte navn. Det var så uvirkeligt, siger Morten Nørgaard lige efter aftenens finale.

Her er vinderen Morten Nørgaard sammen med sine to søstre. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

Her er vinderen Morten Nørgaard sammen med sine to søstre. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

Morten Nørgaard startede sin "X Factor"-rejse ud som utrænet sanger, og han har med sin stille facon vundet mange danskeres gunst.

Men undervejs har han også lært en masse om sig selv.

- Jeg har fundet en kæmpe viljestyrke, som jeg slet ikke troede, at jeg havde, siger Morten Nørgaard og tilføjer:

- Det har været den vildeste oplevelse, jeg overhovedet kunne forestille mig, og jeg er bare så glad og stolt af mig selv.

Han understreger, at hans dommer og mentor, Remee, har været en kæmpe støtte undervejs i konkurrencen, og at han har lært en masse af den rutinerende dommer.

Nu skal den unge solist dog også til at samle erfaring andetsteds. Som en del af "X Factor"-præmien skal Morten Nørgaard nemlig indspille fire numre med den amerikanske hitproducer Dallas Austin.

I finalen stod Morten Nørgaard over for dommer Thomas Blachmans unge finalister. 16-årige Chili og 15-årige Mia måtte dog nøjes med henholdsvis en anden- og tredjeplads.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.