Xavi: Nedtur mod Finland vil gå ud over Frankrig

Frankrig var sikkert glade for, at Finland drillede Spanien i VM-kvalifikationen, men det kan give bagslag.

Xavi: Nedtur mod Finland vil gå ud over Frankrig

Frankrig kommer til at stå over for et spansk landshold, der vil gøre alt for at lægge fredagens nedtur mod Finland bag sig.

De spanske verdensmestre måtte fredag se finnerne få 1-1 med hjem fra Spanien, og nu skal Frankrig besejres i Paris, hvis Xavi Fernandez og holdkammeraterne skal støde franskmændene væk fra førstepladsen i gruppe I.

- Det var allerede vores intention at gå efter en udesejr i Frankrig, men nu har vi fået en endnu stærkere motivation, siger Xavi Fernandez.

- Vi vil gribe kampen an på samme måde som altid. Selv om vi havde slået Finland, ville vi have spillet på samme måde i Paris.

- Vi tænker ikke på playoff-kampene eller noget som helst andet end at slå Frankrig på tirsdag, siger Barcelona-stjernen.

Frankrig topper gruppe I med 10 point efter fire kampe, mens Spanien har otte point. De to tophold har allerede mødt hinanden en gang i gruppespillet, da det i oktober blev 1-1 i Spanien.

Kun nummer et kvalificerer sig direkte til næste års VM i Brasilien, mens nummer to sandsynligvis skal ud i to playoff-kampe for at sikre sig VM-billetten.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.