Ydmyg FCN-træner: Vi er ikke tophold

Selvom FC Nordsjælland er forsvarende mester, vil Kasper Hjulmand ikke kalde nordsjællænderne for et tophold.

Ydmyg FCN-træner: Vi er ikke tophold

FC Nordsjællands sensationelle mesterskab i den seneste sæson ser langt fra ud til at have givet holdets træner, Kasper Hjulmand, alt for store tanker om sit hold.

Således mener Hjulmand end ikke, at man kan kalde nordsjællænderne for et decideret tophold.

- Vi føler stadig ikke, at vi er et tophold, bare fordi vi har vundet det danske mesterskab, siger Hjulmand til Uefa.com.

- For at være et tophold, skal man ligge i den øverste halvdel af tabellen år efter år og bevise, at man kan præstere konstant på højeste niveau, siger han.

Den danske succestræner, der for nylig forlængede sin kontrakt med mesterklubben, forventer, at konkurrencen i den kommende sæson vil være skærpet.

- Superligaen vil blive endnu tættere, og der vil være en række tætte kampe. Selvfølgelig vil vi foretrække at være med helt fremme, men vi tager intet for givet, siger Hjulmand, som fortsat har enkelte ubekendte inden sæsonstart.

Blandt andet er der endnu ikke fundet en erstatning for landsholdsspilleren Andreas Bjelland, som er skiftet til hollandske Twente.

- Vi har spillere, der kan spille den position, men selvfølgelig leder vi efter en ekstra spiller til vores forsvar, siger Nordsjællands ejer, Allan Pedersen.

- Det er en svær position, og en ny spiller må have evnen til at udvikle sig yderligere, siger Allan Pedersen til Uefa.com.

FC Nordsjælland åbner den nye sæson mandag, hvor holdet gæster sidste års nummer fire, AC Horsens.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.