Yngste mand stopper i politik

Viceborgmester i Mariagerfjord Kommune, Carsten Brandt Andersen, genopstiller ikke

Jørgen Tøttrup
Carsten Brandt Andersen stopper i politik
Lokalpolitik 7. februar 2013 08:40

MARIAGERFJORD: Mariagerfjord Kommunes yngste byrådsmedlem, den 34-årige viceborgmester Carsten Brandt Andersen, Ø. Doense, genopstiller ikke til det kommende kommunalvalg. Den beslutning har Carsten Brandt Andersen netop meddelt sit parti, Venstre.

Hans byrådskarriere begyndte med et godt personligt valg, da Mariagerfjord Kommune blev dannet i 2006. Hans stemmetal blev tredoblet ved kommunalvalget i 2009, da 738 borgere stemte Carsten Brandt Andersen frem til titlen som 1. viceborgmester i Mariagerfjord Byråd.

I det private erhvervsliv er han hr- og privatkundedirektør i Sparekassen Hobro, og det er altså den civile karriere, han vil satse på fremadrettet.

- Det er selvfølgelig et spørgsmål om at prioritere, men med udsigt at skulle arbejde 50-70 timer om ugen de kommende fem år, har altså fået mig til at fravælge det politiske, siger Carsten Brandt Andersen.

Han har drøftet sin beslutning med Venstres borgmesterkandidat Tina Nedergaard og meddelt hende, at han desværre ikke bliver en del af Venstres hold til kommunalvalget i november.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...