Yussuf Poulsen scorer og sender RB Leipzig til tops

Den danske landsholdsangriber sparkede med sit første sæsonmål RB Leipzig op på tredjepladsen i Bundesligaen.

- Foto: Scanpix/Patrik Stollarz

- Foto: Scanpix/Patrik Stollarz

Netop som snakken var begyndt at gå om Yussuf Yurary Poulsens manglende mål i Bundesligaen i fodbold, slog den danske landsholdsangriber til.

I hjemmekampen mod Augsburg sikrede Yussuf Poulsen fredag aften sin tyske klub RB Leipzig sejren på 2-1 med den afgørende scoring i anden halvleg.

Yussuf Poulsen lurede på kanten af feltet, tæmmede bolden perfekt, tog et hurtigt og langt træk forbi sin oppasser og sparkede bolden højt i målet til sikker scoring efter 52 minutter.

Det var danskerens første mål i Bundesligaen.

I første halvleg så han til fra første parket, da Emil Forsberg bragte Leipzig foran efter en retur fra Augsburgs målmand. Efter gæsternes udligning til 1-1 leverede Yussuf Poulsen en fin aflevering, som sendte Forsberg fri til afslutning.

Men denne gang brændte svenskeren det store tilbud.

13 minutter før tid havde Yussuf Poulsen selv en stor chance for at score igen, men hans træk ind i feltet blev for langt, og en forsvarer kom på tværs.

Også kort før tid viste danskeren sin farlighed.

Med sejren indtager oprykkerne RB Leipzig en øjeblikkelig tredjeplads i rækken. Yussuf Poulsen og kompagni har endnu ikke tabt i de første seks ligakampe. Og det er ny Bundesliga-rekord.

Ingen anden oprykker har klaret sig gennem de første seks kampe uden nederlag, skriver dpa.

Inden sejren over Augsburg delte RB Leipzig oprykkernes rekord med Rot Weiss Oberhausen, som slap gennem de første fem kampe uden nederlag i sæsonen 1969-70.

Poulsens selvtillid må være i top før de kommende landskampe for Danmark.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.