Yussuf Poulsen tættest på sejren i danskeropgør

Borussia Mönchengladbach fik udlignet til 1-1 i slutfasen i onsdagens danskeropgør i Bundesligaen mod Leipzig.

FBL-GER-BUNDESLIGA-LEIPZIG-MOENCHENGLADBACH Foto: Scanpix/Odd Andersen

FBL-GER-BUNDESLIGA-LEIPZIG-MOENCHENGLADBACH Foto: Scanpix/Odd Andersen

Landsholdsangriberen Yussuf Poulsen og oprykkerne fra RB Leipzig var længe tæt på at nappe den tredje sejr i træk i Bundesligaen.

Men det endte 1-1, da Borussia Mönchengladbach med Andreas Christensen og Jannik Vestergaard var på besøg hos sæsonens store overraskelse.

Leipzig fik en drømmestart, da Timo Werner efter seks minutter bragte værterne i front med god hjælp fra to af kampens tre danskere deltagere.

Fra højrekanten lagde Yussuf Poulsen bolden ind i feltet, hvor Timo Werner ikke fik kontrol over indlægget. Bolden sprang i stedet hen mod Jannik Vestergaard, der blev generet så meget af en holdkammerat, at Timo Werner fik en ny chance - og gjorde det til 1-0.

Mönchengladbach var mest på bolden, men det var helt klart hjemmeholdet, der skabte de største målchancer.

Alligevel lykkedes det i slutfasen gæsterne at få udlignet til 1-1 på en kontra, da Fabian Johnson fem minutter før tid fik scoret.

Det forsvarende mesterhold fra Bayern München knuste på hjemmebane sikkert Hertha Berlin med 3-0. Bayern topper ligaen med maksimale 12 point, mens gæsterne fra hovedstaden har ni point efter sæsonens første pointtab.

I Bremen smed Werder det hele mod Mainz, der havde landsholdsreserven Jonas Lössl på mål. En føring på 1-0 blev sat over styr, og Lössl og holdkammeraterne kunne rejse hjem med en 2-1-sejr.

Nogenlunde samme historie gjorde sig gældende for Schalke 04, der blev slået med 3-1 på hjemmebane af FC Köln efter en Schalke-føring på 1-0.

Både Schalke 04 og Werder Bremen er uden point efter de fire første spillerunder.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.