Yussuf Poulsen: Vi burde have vundet større

Yussuf Poulsen mener, at han selv skulle have scoret mod Island. Angriberens hovedstød gik tæt forbi mål.

Danmark - Island - venskabskamp Foto: Scanpix/Henning Bagger

Danmark - Island - venskabskamp Foto: Scanpix/Henning Bagger

Det danske fodboldlandshold skabte chancer nok til at score mere end de to gange, som det blev til i 2-1-sejren over Island torsdag aften i en testkamp i Herning.

Det mener Yussuf Poulsen, som også medgiver, at han selv burde have scoret et mål ved stillingen 0-0.

- Vi spillede med masser af power og kæmpede helt vildt. Det var en af de kampe, hvor vi løb allermest. Vi skabte masser af chancer, og vi skabte ikke kun dem, vi scorede på, vi skabte også et par stykker til, som vi sagtens kunne score på.

- Jeg skulle nok have scoret på det ene hovedstød, som jeg havde. Jeg skal bare ramme den en lille smule mere, for så går den over i det lange hjørne. Men jeg er fint tilfreds med min præstation, og når vi vinder 2-1, så er det lige meget, hvem der scorer målene, siger Yussuf Poulsen.

I det hele taget var RB Leipzig-spilleren godt tilfreds med den måde, som landsholdet håndterede den 3-5-2-formation, som Åge Hareide blot havde haft to træninger til at indføre spillerne i.

- Vi havde nogle problemer i starten, hvor de også kom med fuld power, men generelt fungerede det ret godt. Vi faldt ret hurtigt ind i det. Vi fik en masse rum at spille i, og jeg tror heller ikke helt, de vidste, hvordan man spiller mod en 3-5-2.

- Det er også noget af det, der kommer til udtryk ved de to mål. De vidste ikke rigtig, om de skulle skubbe op på vores wingbacks, og det gjorde de, og så blev der et rum nede bag ved dem på det første mål, siger Yussuf Poulsen, der stod for måloplægget til Nicolai Jørgensens første mål.

Ved 2-0-scoringen snød Yussuf Poulsen en mand inde på midten, før han spillede Christian Eriksen fri, der let kunne sætte Nicolai Jørgensen op til en simpel scoring.

- Jeg synes, at det fungerede rigtigt fint med os tre. Vi var rigtig gode til at finde ud af hinandens løb, siger Yussuf Poulsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.