Zanka: Agger skulle have haft det røde kort

Daniel Agger burde have været sendt tidligt i bad i mandagens lokalderby, mener Mathias "Zanka" Jørgensen.

På pløjemarken Brøndby Stadion var det duellerne, som var i højsædet i mandagens 0-0-opgør mellem Brøndby og FC København i Alka Superligaen, men især en enkelt duel skilte sig ud.

I første halvleg gik FCK's Mathias "Zanka" Jørgensen i jorden efter en infight med Brøndby-anfører Daniel Agger i straffesparksfeltet, og den langsomme gengivelse viste også, at FCK'eren blev ramt af Aggers arm.

- Hvis dommeren så det, er der vist ikke så meget tvivl om, at han skulle have haft rødt kort. Det kan man ikke komme udenom, siger Mathias "Zanka" Jørgensen.

Og han er ikke tilfreds med kampens dommere.

- De er fire på banen, og de skal jo holde øje med, hvad der sker inde i feltet. Så jeg synes, det er skuffende, at de ikke så det, siger FCK-forsvareren.

Dommer Michael Tykgaard så ikke situationen og dømte ikke noget. Derfor kan DBU efterfølgende åbne en sag mod Daniel Agger, hvis unionen mener, hans forseelse bør udløse karantæne.

- Dommeren så det ikke, og så er der jo nogen, som kan tage det op bagefter, hvis de har lyst, men det tror jeg ikke, lyder det fra "Zanka", som altså ikke regner med, at Agger får karantæne efterfølgende.

Den danske landsholdsanfører var da også henne og undskylde med det samme efter episoden.

- Han kom over og sagde undskyld både i situationen og i pausen, og så er den egentlig lukket for mit vedkommende, fortæller Mathias "Zanka" Jørgensen, som da heller ikke var mere medtaget, end at han spillede samtlige 90 minutter.

Kampen sluttede 0-0, og det var meget småt med chancer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.