Zidane efter fiasko: Real-fremtid afhænger af PSG-kampe

Efter pokalexit medgiver Zinedine Zidane, at Real Madrid skal slå Paris Saint-Germain, hvis fyring skal undgås

Zinedine Zidane er bevidst om, at Paris Saint-Germain formentlig skal sendes ud af Champions League, hvis han skal fortsætte som træner for Real Madrid. Foto: Reuters/Juan Medina

Zinedine Zidane er bevidst om, at Paris Saint-Germain formentlig skal sendes ud af Champions League, hvis han skal fortsætte som træner for Real Madrid. Foto: Reuters/Juan Medina

Real Madrids sæson nåede onsdag aften et nyt lavpunkt med det samlede pokalexit mod Leganes, der vandt returkampen i Madrid med 2-1.

I ligaen er klubben nummer fire med 19 point op til FC Barcelona på førstepladsen, og derfor var Copa del Rey en kærkommen chance for at spille med om et trofæ hjemme i Spanien.

Men i stedet blev det en ny skuffelse for den tidligere så succesfulde træner Zinedine Zidane.

- Det var en fiasko. Mit værste øjeblik som træner. Men resultatet var logisk, da vores modstander spillede sin chance i modsætning til os, siger Zidane ifølge Reuters.

Franskmanden har ført Real Madrid til Champions League-trofæet i de to seneste sæsoner, men i Real er man ikke træner på fortidens bedrifter.

Det er Zidane vel vidende om, og han medgiver, at hans fremtid i klubben står og falder med, om Real formår at sende Paris Saint-Germain ud af Champions Leagues ottendedelsfinaler.

- Ja, det er klart.

- Jeg er ansvarlig for dette. Jeg er chefen, der skal finde løsningerne. Vi har fundet nogle af dem, men er endnu ikke stabile nok. Jeg vil tage ansvar og fortsat kæmpe videre, siger Zidane.

Den første ottendedelsfinale spilles i Madrid 14. februar, men returopgøret afvikles i Paris 6. marts.

Det er kun få måneder siden, at franskmanden forlængede som træner frem til 2020.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden