Zimling forventer at blive helt klar mod Armenien

Niki Zimling holdt kun i 10 minutter af testkampen mod Georgien, men skaden er ikke så alvorlig, siger han.

Zimling forventer at blive helt klar mod Armenien

Det var en spritny skade, Niki Zimling blev ramt af under onsdagens venskabskamp mod Georgien, der endte med en dansk 2-1-sejr.

Allerede efter 10 minutter bad Mainz-spilleren om at blive skiftet ud, da han kunne mærke noget omkring sin lyske.

- Jeg kunne sagtens have spillet videre, men der var ingen grund til at tage chancer i en kamp som denne, siger Zimling.

- Umiddelbart er følelsen, at det ikke er så slemt, at jeg ikke skulle blive klar til kampen mod Armenien, beroliger han straks.

Landstræner Morten Olsen reagerede prompte og skiftede Zimling ud med Lasse Schöne, så Zimling kan blive klar til tirsdagens VM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken.

- Det er en skade i lysken. Det var gået bedre dag for dag, og det skulle testes i kampen mod Georgien, så vi kunne se, hvordan det holdt.

- Jeg kunne mærke en lille bitte smule, men det er ikke blevet forværret, så det skulle helst ikke betyde noget for de kommende dage, siger Zimling.

Den centrale midtbanespiller er en vigtig brik for Morten Olsen, men der skulle ikke være grund til bekymring.

- Vi havde aftalt, at vi skulle holde en spiller klar. Jeg skulle maksimalt spille en halvleg, hvis og såfremt, at jeg ikke kunne mærke noget. Og det kunne jeg så. Det var selvfølgelig enormt ærgerligt.

- Men igen, det er ikke blevet værre. Jeg har stadig tro på, at det nok skal gå væk til den vigtige kamp på tirsdag, lyder det optimistisk fra Zimling.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.