Zimling satser på klarmelding mod Tyskland

Niki Zimling tror på, at han kan blive klar mod Tyskland på søndag, selv om han er ramt af en lægskade.

Zimling satser på klarmelding mod Tyskland

Niki Zimling skal langt fra afskrives endnu i EM-kampen mod Tyskland på søndag, hvis han selv skal sige det.

Landstræner Morten Olsen var umiddelbart pessimistisk omkring, hvorvidt Zimling kunne komme sig over en muskelskade i læggen.

- Det er min læg, der spændte op. Jeg ved lige nu ikke, hvor voldsomt og grelt, det er. Men læggen spændte op, og til sidst kunne jeg ikke løbe mere på den, og så var det bedre at få en frisk mand ind, siger Zimling.

Han er optimistisk med henblik på at blive klar til søndagens kamp, ligesom han lidt overraskende blev klar til den første kamp mod Holland trods en tåskade.

- Jeg har ingen idé. Det må vi se på i morgen, hvordan den ser ud. Jeg håber, tror på og beder til, at det nok skal gå. Forhåbentlig er den bedre i morgen.

- Lad os se, om vi ikke kan overraske Morten, siger han.

Spørgsmål: Ligesom du overraskede ved at blive klar i den første kamp?

- Ja, lad os da håbe, at det gentager sig, konstaterer Zimling.

Sammen med William Kvist har Zimling været en afgørende brik på den centrale midtbane, og udskiftningen ødelagde det danske spil i en periode.

- Men jeg synes ikke, at det varede lang tid, før de fandt spillet og fik sat sig på det. Jeg synes, at drengene specielt i anden halvleg spillede stærkt, mener Zimling.

Han var ærgerlig over, at holdet ikke kunne holde 2-2-stillingen i slutfasen.

- Det er til at græde over. Det er hårdt, det er virkelig et hårdt slag at få i hovedet, fordi drengene havde kæmpet sig så flot tilbage og gjort det så godt.

- Vi havde egentlig fortjent det ene point, men de løb med det hele til sidst, siger Club Brugge-spilleren.

/ritzau/