Zimling: Tåen er stadig lidt blå og hævet

Den danske landsholdsspiller Niki Zimling er ikke generet af sin tåskade, selv om tåen er hævet og blå.

Zimling: Tåen er stadig lidt blå og hævet

Niki Zimling var det helt store samtaleemne i forbindelse med Danmarks 1-0-sejr over Holland. På grund af en skadet tå blev han meldt tvivlsom til premierekampen, men han endte med at blive klar.

Og tåen har det bedre, selv om midtbanespilleren godt kan mærke, at den stadig er mærket efter et hårdt slag til fredagens træning.

- Tåen har det bedre. Den er stadig lidt blå og lidt hævet, men den har det meget bedre, forsikrer Zimling.

- Jeg ved ikke, om det er en forstuvning. Det er bare et slag. Der ligger lidt væske, som stille og roligt fortager sig, forklarer han.

Skaden blev i det hele taget blæst lidt ud af proportioner, fordi Zimling skulle placeres på en båre, da han skulle ind i en ambulance.

- Det var mest på grund af den måde, det skulle foregå på.

- Det var overdrevet. Og det var ikke mig eller DBU, som bad om, at det skulle gøres på den måde. Det var samaritterne, der skulle følge nogle regler, forklarer Club Brugge-spilleren.

Hele landsholdet havde en lang rejse hjem til basen i polske Kolobrzeg efter kampen i ukrainske Kharkiv.

- Jeg tror, vi var ved hotellet ved tretiden i nat, så det har været en lang rejse. Men vi kunne heldigvis sove ud her til morgen. Og vi spiste først morgenmad ved 11-tiden. Vi har bare ligget og sovet hele dagen.

- Da jeg vågnede, skulle jeg lige mærke efter, hvordan kroppen havde det. Jeg var lidt træt og øm, men det føles alligevel dejligt, efter vi har vundet, siger Zimling.

Zimling deltog i en let træning søndag eftermiddag, hvor den stod på skånekost efter en hård kamp og en lang rejse.

Danmarks næste EM-kamp mod Portugal spilles onsdag klokken 18 i ukrainske Lviv.

/ritzau/