Zizzi åbner butik i Danmarksgade

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Når butikskæden Zizzi torsdag åbner sin nye butik i Frederikshavn, sker det med tre friske medarbejdere med erfaringer fra modebranchen bag disken.

Mange kunder vil sikkert genkende Merethe Degn Nielsen, der samtidig lukker sin egen butik, Mozaic i Søndergade.
- Jeg var ved at være træt af at gå og snakke med mannequinerne, smiler Merethe, der ser frem til at få kolleger og flere kunder.

Nye ansigter

Den daglige leder bliver Miriam Osmundsen, der har erfaringer fra Zizzi i Hjørring og senest har arbejdet hos Bahne i Hjørring.

Butikkens humørbombe er Louise Ritter Mortensen, der tager tre års erfaring fra Zizzi Aalborg med sig til Frederikshavn.
- Frederikshavn har jo et stort opland, så jeg er sikker på, at vi kan tiltrække mange kunder - også fra Skagen, Norge og Sverige, kommenterer Louise.
Alle tre har i nogle dage arbejdet på at pakke spritnye efterårsvarer ud. Med et butikslokale på 175 kvadratmeter bliver der gode muligheder for at præsentere varerne.

Elsker former og kurver

Zizzi’s målgruppe er kvinder med former og kurver. Firmaet betegner selv modellerne som supermoderne med fokus på en fantastisk pasform.

Butikken er indrettet i Zizzi’s velkendte rustikke og klassiske stil. Bagest i butikken findes prøverummene og et hyggehjørne.
Miriam Osmundsen lover, at Zizzi i Danmarksgade 75 A i Frederikshavn åbner med adskillige gode tilbud på de nyeste efterårsfarver.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.