Zlatan er træt efter sin femte PSG-scoring

Svenske Zlatan Ibrahimovic er lidt træt efter hårdt kampprogram, men han føler sig klar til Champions League.

Zlatan er træt efter sin femte PSG-scoring

Zlatan Ibrahimovic var endnu en gang mand for en scoring, da hans klub, Paris Saint-Germain fredag aften vandt 2-0 hjemme over Toulouse i den franske fodboldliga.

Den svenske angriber spillede også tirsdag, da Sverige vandt 2-0 over Kasakhstan i VM-kvalifikationen, og han føler sig lidt slidt, selvom det er tidligt på sæsonen.

- Det var svært, men kampe efter landsholdspauser er altid svære, når mange spillere har spillet kamp for deres landshold, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Aftonbladets hjemmeside.

- Jeg tror, at vi var lidt trætte. Der er kun gået to en halv dag, siden vi senest spillede kamp. Men vi vandt, og det er meget vigtigt, siger Zlatan Ibrahimovic, som har scoret fem mål i sine fire ligakampe for Paris Saint-Germain.

På tirsdag skal han og PSG-holdet igen i aktion, når holdet hjemme møder Dinamo Kijev i den første gruppekamp i Champions League.

Her forventer svenskeren dog, at både han og klubben er helt klar.

- Det tror jeg. Nu begynder det med, at vi spiller to kampe om ugen, det er et meget intensivt program, siger Zlatan Ibrahimovic.

Ifølge eget udsagn går han ikke meget op i, at han fører den franske topscorerliga.

- Jeg er glad over, at vi vinder. Men hvem der scorer målene, spiller ingen rolle. Jeg bliver glad, når jeg scorer, og jeg bliver endnu mere glad, når en anden spiller scorer, siger svenskeren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.