Zlatan scorer mål for feinschmeckere

Den svenske PSG-stjerne lavede en såkaldt Panenka, da det franske førerhold slog Lyon med 4-0.

Zlatan scorer mål for feinschmeckere

Zlatan Ibrahimovic har det med at score på de mest bemærkelsesværdige måder.

Den svenske angriber leverede søndag aften en ny scoring, der sandsynligvis vil gå sin sejrsgang på YouTube, da Paris Saint-Germain slog Lyon med 4-0 i den franske liga.

Ibrahimovic bidrog med to scoringer på straffespark i sejren over Lyon. Angriberens første scoring - målet til 2-0 - var for feinschmeckere.

Svenskeren lagde nemlig an til at sparke kraftfuldt til bolden, men valgte i stedet at chippe bolde ind midt i målet. Lyons målmand Remy Vercoutre fik kastet sig til siden og kom til at se en anelse dum ud, da bolden uden den store fart gik i mål.

Finten kaldes en Panenka efter den tidligere tjekkiske fodboldspiller Antonin Panenka, der blev verdensberømt for sin specielle teknik.

I 1976 sikrede han det daværende Tjekkoslovakiet EM-titlen, da han i finalen scorede på det afgørende straffespark i en konkurrence fra 11-meter-pletten mod det tidligere Vesttyskland.

Med sine to scoringer rykker Zlatan Ibrahimovic op på førstepladsen på topscorerlisten i Frankrig foran holdkammeraten Edinson Cavani. Svenskeren har nettet 11 gange, mens Cavani står noteret for 10 scoringer.

PSG topper den franske liga med 37 point - fire mere end Simon Kjærs Lille på andenpladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.