Frederikshavn

Zoey - ny tøjbutik i Søndergade

Landmandskone realiserer sin drøm om egen butik

Gitte Højholt (tv) åbner Zoey i Søndergade 7, og hendes kollega fra Zahra, Helle Eriksen, er også med i de nye omgivelser. Foto: Henrik Louis

Gitte Højholt (tv) åbner Zoey i Søndergade 7, og hendes kollega fra Zahra, Helle Eriksen, er også med i de nye omgivelser. Foto: Henrik Louis

FREDERIKSHAVN:Gitte Højholt, 49 år, udtrykker en boblende glæde og forventning.

Torsdag i næste uge, den 11. oktober, åbner hun sin egen tøjforretning, som hun har valgt at kalde Zoey. Den ligger i Søndergade 7.
Det er en årelang drøm, der nu går i opfyldelse. Efter en årrække med køb af landejendom sammen med sin mand, efterfulgt af fire børn, er tiden nu inde til, at Gitte kan opfylde drømmen.
Landbrugsbedriften fungerer, og børnene er blevet næsten voksne og er “selvkørende”. To er allerede flyttet hjemmefra, og en af et par tvillinger er på efterskole.
Gitte Højholt, der er butiksuddannet, har i mere end fem år arbejdet i Zahra i Søndergade 17. Den er nu lukket efter at indehaveren valgte at gå på efterløn.
En anden tidligere medarbejder fra Zahra, Helle Eriksen, følger med til Zoey.
- Vi glæder os virkelig til at komme i gang og yde god service over for både nye og gamle kunder. Vi ser os selv som to jordnære piger, som elsker tøjbranchen, siger Gitte Højholt.
Zoey forhandler modetøj til kvinder og piger fra størrelse 38 til 56.
Gitte Højholt har valgt at forhandle mærker som Studio, DNY, Zhenzi, Replace, Deluca og M Fashionwear samt tilbehør fra bi’tavent og Barton.
Butikslokalerne, der tidligere har rummet cykelbutik og - værksted og senest brugskunst, er totalrenoverede. Gitte Højholt sætter sit helt eget præg på inventar og indretning.
Hun glæder sig over en placering i gågaden tæt ved centrum. Tilmed er der gode parkeringsmuligheder både ved siden af brugsen og bagved Zoey, hvor der måske også kan laves noget gårdsalg i sommerperioden.
Kunderne kan regne med gode åbningstilbud.
Gitte Højholt er selvfølgelig spændt på, hvordan det kommer til at gå med at have foden under egen disk.
- Men hvis det kan gå i disse krisetider, ser det vel godt ud for fremtiden, smiler Gitte Højholt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.