Zorniger er utilfreds med Brøndbys indsats i Esbjerg

Brøndby var dårlige, men fik 1-1 i Esbjerg. Cheftræner Alexander Zorniger giver rokader på holdet skylden.

Alka Superliga 04.12.2016 - Esbjerg - Brøndby - Blue Water Arena. Foto: Scanpix/Claus Fisker

Alka Superliga 04.12.2016 - Esbjerg - Brøndby - Blue Water Arena. Foto: Scanpix/Claus Fisker

Brøndby leverede søndag eftermiddag en skidt præstation i Alka Superligaen, men fik alligevel 1-1 med hjem fra Esbjerg i en kamp, hvor vestjyderne skabte flere store chancer.

Cheftræner Alexander Zorniger var efter opgøret hverken tilfreds med sin egen eller holdets indsats.

- Jeg er ikke tilfreds med vores præstation i dag, og jeg er heller ikke tilfreds med min egen præstation, som er at sætte holdet, siger han.

Brøndby-træneren havde til kampen valgt at starte med både Teemu Pukki og Lebogang Phiri på bænken, og det fik en negativ indflydelse på kampen, mente han.

- Spillerne fik besked i går om, at jeg ville ændre i startopstillingen på midtbanen og i angrebet i dag, men det skulle jeg åbenbart have fortalt dem før, så de ville være klar. Det lignede den forkerte beslutning af mig.

- Vi var for statiske og bevægede os ikke nok, som vi tidligere har gjort i de andre kampe. Vi lavede en masse lette fejl, og også teknisk så det til tider skidt ud, siger Alexander Zorniger.

Han forklarede, at det tætte kampprogram var årsagen til ændringerne.

- Vi har spillet tre kampe på en uge nu, og vi er i den sidste periode i sæsonen. Når vi har spillet den sidste kamp mod FC Midtjylland næste weekend, så er vi oppe på 30 kampe på omkring fem måneder.

- I det meste af tiden har vi spillet med de samme spillere, men vi har en hel trup med spillere, der forventer at få chancen for at vise, at de har niveauet, siger Alexander Zorniger.

Brøndby møder FC Midtjylland i næste runde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.