Zorniger forlanger Brøndby-forbedring i topkamp

Alexander Zorniger forventer, at Brøndby får det svært ude mod FC Nordsjælland i søndagens topkamp.

Alexander Zorniger og Brøndby vandt torsdagens topkamp i Herning. Søndag venter endnu et topbrag, når Brøndby skal en tur til Farum. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Alexander Zorniger og Brøndby vandt torsdagens topkamp i Herning. Søndag venter endnu et topbrag, når Brøndby skal en tur til Farum. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Superligaens tophold, Brøndby, skal forbedre sig i forhold til holdets seneste kamp mod FC Midtjylland, selv om Brøndby ved den lejlighed vandt med 3-2 i en nøglekamp i mesterskabsspillet.

Når Brøndby søndag skal forsøge at slå bronzebejlerne fra FC Nordsjælland på udebane, kræver Brøndby-træner Alexander Zorniger mere aggressivitet og duelstyrke, end det var tilfældet i kampen mod FC Midtjylland, som var foran 2-0, før Brøndby meldte sig ind i kampen.

- Vi skal være gode til at afskære FC Nordsjælland fra deres hurtige omstillinger, og så skal vi vise aggressivitet og være væsentligt bedre i duellerne, end vi var mod FC Midtjylland.

- Men vi viste også megen kvalitet i Herning og fik tre point med hjem, så det skal vi tage med os, når vi skal jagte de tre point i Farum, siger Zorniger ifølge Brøndbys hjemmeside.

FC Nordsjælland er et af kun to superligahold, som har slået Brøndby i denne sæson. Det andet hold er AGF.

Derfor forventer Brøndby-træner en svær kamp på Right to Dreams kunstgræs.

- I mesterskabsspillet er det kun tophold, man møder, så alle kampe er svære, og det bliver kampen i aften også.

- Ligesom hos FC Midtjylland så har FC Nordsjælland en flok hurtige angribere, og alle ved, at FC Nordsjællands hjemmebane er svær, og vi har haft det svært deroppe, siger han.

I FC Nordsjælland-lejren er der omvendt stor respekt for Brøndbys præstationer i denne sæson.

- Vi spillede nogle fantastiske kampe mod Brøndby i 2017. Der er smæk på hver gang, og det er en fornøjelse at spille kampe, hvor der er to hold, der vil køre på.

- Vi er stadig ved godt mod og med stor tro på det, siger Kasper Hjulmand ifølge FC Nordsjællands hjemmeside.

De to trænere må hver tænke lidt alternativt i startopstillingen.

Hos Brøndby er angriberen Kamil Wilczek ude med karantæne, og midtbanespilleren Christian Nørgaard pådrog sig en skade mod FC Midtjylland og er ude af kampen.

FC Nordsjælland må undvære defensivspilleren Victor Nelsson, der afsoner karantænedag nummer to, efter han blev udvist mod FC Midtjylland i sidste weekend.

Kampen mellem Superligaens nummer et og tre begynder klokken 20.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.