Zorniger henter ny assistenttræner i RB Leipzig

Matthias Jaissle skal være ny assistenttræner i Brøndby fra næste sæson. Han skifter fra RB Leipzig.

Ritzau
Brøndby-FC Midtjylland. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe
3. april 2017 10:10 - Opdateret 3. april 2017 14:14

Det bliver den tidligere Bundesliga-spiller Matthias Jaissle, som fra næste sæson skal agere højre hånd for cheftræner Alexander Zorniger i Brøndby.

Mandag meddeler Brøndby således, at man har skrevet kontrakt med Jaissle, der skifter fra en rolle som U17-træner i RB Leipzig til assistenttrænerjobbet i superligaklubben.

- Han er qua sit trænerjob i Leipzig helt inde i måden, som vi gerne vil spille på. Han er energisk og dynamisk, og han har den samme retning, som vi har i Brøndby.

- Vi tror, han kan forlænge trænerens arm helt ud i detaljen, siger Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, til klubbens app.

RB Leipzig er kendt for sin meget aggressive måde at spille på med et højt pres gennem store dele af kampen. Det er samme udtryk, som Brøndby gerne vil opnå.

Også cheftræner Alexander Zorniger har en fortid i Yussuf Poulsens klub.

28-årige Jaissle har selv en fortid som spiller i Bundesligaen, hvor han repræsenterede Hoffenheim. Skader tvang ham siden til et karrierestop.

Aktuelt er Martin Retov assistenttræner i Brøndby. Han overtog for nylig tjansen fra ungareren Tamas Bodog, der fik et cheftrænerjob i hjemlandet.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...