Motionsidræt

Zumba giver 250.000 til kræftsyge børn

Initiativ i Klim spredte sig til hele landet og sendte tusindvis på sjov motion

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Alene i Klim havde 125 meldt sig til at give den hele armen på dansegulvet. Foto: Michael Koch

KLIM:I 20 idrætshaller landet over er der i dag på initiativ af instruktør Charlotte Bolivard, Klim, blevet danset zumba af tusindvis af motionister.

Det har resulteret i, at i at Foreningen af Cancerramte Børn sidst på eftermiddagen fik overrakt en check på en kvart million kroner, penge der skal bruges til aktiviteter for de sygdomsramte børn og deres familier.
- Det er helt overvældende, siger Charlotte Bolivard, der via facebook de seneste uger fik større og større opbakning til sin ide om velgørenhedsdans for hårdt ramte familier.
Hun overrakte selv checken til den nordjyske repræsentant for foreningen, Thomas Koch, efter at 125 dansere havde svedt sig gennem dagen i Thorup-Klim Hallen.
- Det er et større beløb, end vi havde håbet på, og det kommer til at give familier med syge børn nogle gode oplevelser, med biografture, weekendophold, ture i Fårup Sommerland og skiture til vinter, fortæller han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.