Zzzov godt i den rigtige seng

Et af de vigtigste møbler i dit liv. Den er afgørende for kvaliteten af din nattesøvn og dermed dit daglige velbefindende. De senere år er der kommet mere og mere fokus på sengens og soveværelsets vigtige rolle.

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sort elegance: Stram stil i sort fra Boconcept - til dig der gerne vil have den minimalistiske stil, men også gerne en hyggelig hule. Sengen er i sortbejdset egefinér/sort læderlook og måler 186 x 231 x 106 cm. Prisen er 8578 kr. ekskl. lameller og madras. Matchende kommode 2099 kr., bordlampe 999 kr.

Der var en gang, hvor døren var hermetisk lukket til soveværelset, når der kom gæster. Det var et meget privat rum. Sådan er det ikke længere. Jo, det er stadig et privat rum, men vi viser det gerne frem, for soveværelset er og bliver i fremtiden et af de rum med allerstørst signalværdi. Det er et rum der i høj grad afspejler vores personlighed. - I en travl og hektisk hverdag er det vigtigt at have det optimale sted at lade op, og her spiller soveværelset en vigtig rolle. Det er vores private wellness-zone, hvor vi forkæler os selv, siger Anne-Maria Dahl, fremtidsforsker ved Futuria. Zonen uden for tid og sted Soveværelset har fået stor symbolbetydning for os, det skal både vise hvem vi er, og det skal signalerer gode, dejlige følelser. Dette er zonen uden for tid og sted, her tilhører tiden kun mig selv. - Vi iscenesætter også i langt højere grad soveværelset end vi gjorde før, vi skifter stil og stemning her i takt med andre steder i boligen. Tekniske finesser og ro At soveværelset pludselig er blevet et interessant rum viser de tekniske finesser blandt senge og udviklingen af dyner og puder også - der sker noget nyt hele tiden. Men på trods af alle finesserne er det stadig roen, der er i centrum. - Vi vil i stigende grad opleve at der indføres ting i soveværelset, der kan hjælpe os til at opnå 100 pct. ro og afslappelse, siger Anne-Marie Dahl og nævner lyde af rislende vand, fuglefløjt og stille musik. Men også tekniske hjælpemidler vil i fremtiden kunne hjælpe dig, fx ved at vække dig blidt og behageligt på det - for dig - bedste tidspunkt.