NORDJYSKE Plus

Klogere på din hverdag

Med NORDJYSKE Plus får du interessante historier baseret på god journalistik. Det er ikke nok at følge med i nutidens samfund gennem korte nyheder og brudstykker af information. Det kræver også baggrund, dybde og indsigt - hvor historierne bliver fortalt i en sammenhæng, og hvor der er tid til at se helheder og reflektere. Det giver vi gennem portrætter, baggrundshistorier og analyser om de vigtigste og mest interessante emner – lige fra det samfund og demokrati vi alle er en del af til den praktiske hverdag, som vi bare gerne vil have mest muligt ud af.

NORDJYSKE Plus er helt gratis første måned og koster herefter kr. 99,- kr./md. Abonnementet er fortløbende og betales automatisk via kortbetaling. NORDJYSKE Plus trækker automatisk abonnementsopkrævningen på dit kreditkort, når abonnementet skal fornys. Der er ingen binding men abonnementet kan kun opsiges til udløb af en periode.

Du kan hurtigt og nemt afmelde dit abonnement her.

Har du spørgsmål til NORDJYSKE Plus eller dit abonnement, kan du kontakte Kundeservice på telefon 9935 3434.

Vi hører meget gerne din mening både om det vi bringer og om emner, som du mener vi bør tage op. Send en mail til plus@nordjyske.dk eller find os på Facebook.

God læselyst.

Med venlig hilsen
NORDJYSKE Plus