Plus

Madanmeldelse: Brasserie Pascal er bedst til forret og dessert

Hotelmad skuffer ofte, men på Limfjordshotellet i Aalborg er ambitionerne med et nyt brasserie store - og et stykke hen ad vejen indfries de også

Claus Jensen og Lars Pauli (foto)
Dekorativt anrettet hjemmerøget laks med citrusolie, avocadocreme, sprøde rodfrugter og et pocheret æg.
Madanmeldelse 24. marts 2018 06:00

Der bliver løbende skiftet ud i koncept og navn på restauranten hos SAS Radisson i Aalborg - populært kaldet Limfjordshotellet. Brasserie Pascal hedde...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...