Plus

Momentvise toppe i anmeldelsen af restaurant 2takt

Brasseriet på hovedgaden formår at lave bundsolid mad med fokus på det franske

Jakob Kanne Bjerregaard og Kim Dahl Hansen (foto)
Skærissing på crouton med braiseret fennikel, citronsalat og fiskeskum. Foto: Kim Dahl Hansen
Madanmeldelse 2. marts 2018 17:27 - Opdateret 2. marts 2018 17:41

Vi begynder med lige at få navnet ud af verden for jer, der ikke har rodet med knallerter i teenageårene. 2takt er, som nogen måske ved, navnet på en...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...