Plus

Pingvinen er ikke til at slå ud af kurs

Tapasrestauranten i Aalborg holder stadig et pænt niveau med små, enkle men fint udførte retter, der kommer godt rundt i madatlasset

Claus Jensen og Nicolas Cho Meier
Forrest klassisk hummersuppe og paneret torsk med tartarsauce. Bagerst marineret kylling på græskarpuré og gratineret gedeost med seranoskinke.
Madanmeldelse 21. oktober 2017 15:06 - Opdateret 28. februar 2018 10:41

Det er 11 år siden, at Pingvin slog flapperne ud i Aalborg, og lige siden har tapasrestauranten været en ganske velbevandret spiseattraktion i Nordjyl...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...