Plus

Pingvinen er ikke til at slå ud af kurs

Tapasrestauranten i Aalborg holder stadig et pænt niveau med små, enkle men fint udførte retter, der kommer godt rundt i madatlasset

Claus Jensen og Nicolas Cho Meier (foto)
Forrest klassisk hummersuppe og paneret torsk med tartarsauce. Bagerst marineret kylling på græskarpuré og gratineret gedeost med seranoskinke.
Madanmeldelse 21. oktober 2017 15:06

Det er 11 år siden, at Pingvin slog flapperne ud i Aalborg, og lige siden har tapasrestauranten været en ganske velbevandret spiseattraktion i Nordjyl...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...