Aldrig har betonelementfabrik tjent så mange penge som i fjor

Alle medarbejdere har fået en bonus på 10.000 kroner

Karsten Wentzel Henning Jensen og Mai-Britt Wentzel Jensen kan se tilbage på et særdeles godt år.

Karsten Wentzel Henning Jensen og Mai-Britt Wentzel Jensen kan se tilbage på et særdeles godt år.

GANDRUP:Siden 2013 har Gandrup Element A/S uafbrudt haft plus på bundlinjen. Og i april kunne man så offentliggøre et 2018-regnskab med virksomhedens største overskud nogensinde.

Efter skat lød det på 29,2 mio. kroner mod 22,3 mio. kr. i 2017. Bruttofortjenesten er steget fra 94 mio. kroner i 2017 til 120,3 mio. kr. i 2018.

Rekordregnskab

Kilde: Cvr

Gandrup Element A/S er landsdækkende leverandør af beton- og letbetonelementer med montageafdeling. Primært tilbydes komplette råhusløsninger til industri-, landbrugs-, kontor-, bolig- og parcelhusbyggerier samt specialopgaver. Produktionen foregår på to produktionssteder i Gandrup.

Af ledelsesberetningen fremgår at: ”2018 har generelt budt på gode markedsvilkår; efterspørgslen har fortsat været stor, og der har været fornuftig vækst i aktivitetsniveauet i regnskabsåret. ”

Videre hedder det at: ”Ledelsen er tilfreds med udviklingen i regnskabsåret, og der forventes på baggrund af ordrebogen for regnskabsåret 2019 et resultat, der ikke afviger væsentligt fra 2018”.

- Vi har investeret og udvidet en smule de seneste par år, og det gør os mere fleksible og effektive. Eksempelvis har vi investeret i nogle forme, så vi kan lave lidt højere elementer, forklarer Mai-Britt Wentzel Jensen, der er HR- & kommunikationsansvarlig i virksomheden.

Selvom der har været travlt de senere år, har det ikke for alvor smittet af på priserne.

- Vi kører med ca. samme prisniveau, for vi har meget prisbevidste kunder. Det kan vi kun, fordi vi hele tiden optimerer produktionen. Og fordi vi har nogle rigtig gode medarbejdere, som vi passer godt på. Derfor har vi også i år givet en bonus på 10.000 kr. til alle, fortæller hun.

Som det ser ud lige nu, er der intet der tyder på, at 2019 bliver svagere end 2018.

- Vores ordrebeholdning er vi ikke kede af, men vi kan selvfølgelig ikke spå om fremtiden, og man spekulerer nok altid på, hvornår det stopper lidt op, fortsætter hun:

- Tiden har været med os, det er vi ikke blinde for.

Bag Gandrup Element A/S står Mai-Britt Wentzel Jensen og Karsten Wentzel Henning Jensen gennem deres fælles selskab KJ Element Holding ApS.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.