Plus

De gafler stedet fortjener, måtte vi hugge fra nabobordet

Skovgaards Raaling i Hou har idylliske rammer, men maden har sine mangler

Claus Jensen og Michael Koch
Konceptet med at lade gæsterne grille kødet selv ved en såkaldt brasseradegrill stammer oprindeligt fra de franske alper, hvor traditionen i mange år har været udbredt på de små hyggelige restauranter.
Madanmeldelse 13. juli 2018 17:40 - Opdateret 5. september 2018 14:29

Sommervejret har taget Danmark med storm, og hos restauranter med udendørs servering skæpper det uden tvivl ekstra godt i kassen.

Den idylliske gårdhave på det mere end 400 år gamle traktørsted Skovgaards...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...