Plus

Dejlig aften på Brøndums Hotel: Pigvar, lammeryg og rabarber

I restauranten på det gamle Brøndums Hotel fik vi serveret flere velkomponerede retter - til nogle velfortjente gafler, mener anmelderen

Claus T. Kræmmergård
Brøndums Hotels historie rækker tilbage til omkring 1840, da købmand og gæstgiver Erik Brøndum åbnede stedet. Foto: Henrik Louis
Madanmeldelse 11. maj 2018 17:16 - Opdateret 11. maj 2018 17:20

Når forårssolen skinner på en lørdag aften, når køleren af bilen har retning mod Skagen - og når der forude venter et restaurantbesøg på Brøndums Hote...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 0 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...