Farvel til restaurantlivet og byen - Michelin-kok fik nok: Nu tager jeg de små sideveje

Han var den første, som sikrede en dansk restaurant to Michelin-stjerne. Men i Francis Cardenaus liv handler det i dag mere om refleksion end om anerkendelse og arbejdsrusen.

- Jeg kan ikke forestille mig et liv, hvor jeg ikke laver mad, siger Francis Cardenau, der drømmer om, at hans nye køkken bliver rammen om god mad og socialt samvær. Foto: Carsten Lauridsen

- Jeg kan ikke forestille mig et liv, hvor jeg ikke laver mad, siger Francis Cardenau, der drømmer om, at hans nye køkken bliver rammen om god mad og socialt samvær. Foto: Carsten Lauridsen

Hvidløgstoppene står på række mellem halmen i ét bed, og rundt omkring i andre deler forårsblomster pladsen med små røde knolde, der minder om, at rab...

Bliv abonnent på nordjyske.dk - helt uden binding!

Prøv 30 dage gratis

Herefter kt. 99 -/måned.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus