Plus

Anmeldelse: Flammen bærer stadig kødelskernes fakkel højt

Efter snart fem år i Aalborg har Flammen stadig godt kød til rimelige priser, hvis man ikke siger ja for tit

Jakob Kanne Bjerregaard og Henrik Bo (foto)
Flammen på Østerågade i Aalborg. Foto: Henrik Bo
Madanmeldelse 10. februar 2018 14:39 - Opdateret 1. marts 2018 10:19

Når man lige har været på baren Kuhstahl på skisportstedet Ischgl, så er det lidt samme fornemmelse, man får, når man træder ind i indslusningsfolden...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...