Plus

Forskere på opdagelse efter kartoflens hemmeligheder

Kartoflens proteiner kan blive nye produkter, hvis man bare klipper i dem, de rigtige steder. Hvor og hvordan, man skal klippe, skal forskere på AAU og DTU finde ud af

Video Britt Kristensen
Proteinerne fra kartoflerne bruges i dag til dyrefoder, men klippes de rigtigt, kan de måske blive til naturlige tilsætningsstoffer i fødevarer. Foto Claus Søndberg
Videnskab 2. oktober 2017 10:00

AALBORG: Der er store mængder af proteiner i Langholt på "kartoffelmelsfabrikken" AKV. I dag bruges de primært til dyrefoder og gødning, men de kan må...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Videnskab

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...