Plus

Vild restaurant tilter under havet: Sådan blev Nicolai chefkok i surrealistisk norsk koncept

De drømmer om Michelin-stjerner på spektakulær undervandsrestaurant i Norge, hvor nordjyden Nicolai Ellitsgaard Pedersen er chefkok. Se de vilde billeder af den verdensberømte restaurant

Natasha Jahanshahi
Nicolai Ellitsgaard Pedersen benytter råvarer til undervandsmenuen indsamlet i den storslåede natur omkring restauranten, der har vakt opsigt verden over. I baggrunden ses toppen af restaurant Under - halvvejs tiltet under havoverfladen. Foto: Stian Broch
Mad 3. august 2019 20:30 - Opdateret 6. august 2019 13:07

BÅLY, NORGE: Fem meter under havets overflade, på Norges sydligste spids, ligger en helt særlig restaurant. Den er Europas første og verdens allerstør...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Mad

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...