Grønlangkål slæbes i retten

Vendsysselske Grønlangkål er blevet sagsøgt af Sønderjydsk Kål

Det er måske lidt tidligt at tænke på grønlangkål på middagsbordet, men nu tørner to kålproducenter sammen i retten. Arkivfoto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

Det er måske lidt tidligt at tænke på grønlangkål på middagsbordet, men nu tørner to kålproducenter sammen i retten. Arkivfoto: Bent Bach Bent Bach

HARKEN/HADERSLEV:Hvis der er noget vendelboer og sønderjyder kan strides om, så er det opskriften på rigtig grønlangkål.

Men det er nu ikke opskrifterne på de traditionsrige egnsretter, men derimo...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.