Plus

Her er ingen plastic eller parasitter i fiskene

Sashimi Royal i Hanstholm opdrætter fisk i saltvandsbrug, som er særligt velegnet til sushi og sashimi

Video Lone Lærke Krog
Med tiden skal der opføres fire anlæg af denne type i Hanstholm. Her går fisken af typen Yellowtail Kingfish 11-12 måneder, før den er klar til slagtning og filetering. Foto: Henrik Louis
Erhverv 11. august 2018 15:59

HANSTHOLM: Det friske saltvand strømmer rundt i de to ringe inde i produktionshallen, og fiskene står i stimer og bevæger sig opstrøms - fuldstændig s...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Om NORDJYSKE Plus

Erhverv

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...