Restauranter Plus

Nyt blod til nordjyske restauranter: Erik kan vælge og vrage

De første kokke har afsluttet uddannelsen i Hjørring

Nyuddannet kok, Erik Jeppesen (th) var lettet over overstået eksamen og kunne lave sjov med sin arbjedsgiver Johan Sørensen fra Cafe og Restaurant Kokkenes i Skagen. Foto: Hans Ravn

Nyuddannet kok, Erik Jeppesen (th) var lettet over overstået eksamen og kunne lave sjov med sin arbjedsgiver Johan Sørensen fra Cafe og Restaurant Kokkenes i Skagen. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Man tager to spiseskefulde engagement, fire deciliter hårdt arbejde og ét styk talent. Steges gyldent og helst medium .

Det kunne være opskriften færdiguddannet kok, som fx. Erik Jeppesen, der on...

Bliv abonnent på nordjyske.dk - helt uden binding!

Prøv 30 dage gratis

Herefter kt. 99 -/måned.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus