Pernille er rystet efter røveri på Sportsbaren i Hjørring: - Det har ramt os hårdt

Sportsbaren i Hjørring åbnede igen onsdag efter groft røveri - nu skal der skrues op for sikkerheden

Pernille Olesen genåbnede onsdag Sportsbaren på Sct Olai Plads i Hjørring, efter det voldsomme røveri søndag Foto: Jakob Gammelgaard

Pernille Olesen genåbnede onsdag Sportsbaren på Sct Olai Plads i Hjørring, efter det voldsomme røveri søndag Foto: Jakob Gammelgaard

HJØRRING:Søndag aften kunne ejerne af Sportsbaren på Sct. Olai Plads i Hjørring, Johnnie og Pernille Olesen se tilbage på en weekend med masser af omsætning på spillemaskiner og sportsspil.

- Det havde været weekend, og der havde lige været lønningsdag. Det er altid godt, fortæller medejer Pernille Olesen.

Hendes mand og medejer, Johnnie Olesen, var ved 21-tiden ved at lukke af, og var på vej ud af bagdøren med affald. Han når lige ud i den mørke gård, da han, ifølge Pernille, mærker, at der står en person lige bag ham.

Den høje mand, som beskrives som cirka to meter høj, muskuløs og veltrænet, har en blå jakke med hætte på og et halstørklæde viklet om ansigtet. Han prikker Johnnie i ryggen med noget hårdt og puffer ham ind i baglokalet.

- Johnnie mener, at det var en kniv, han havde i hånden. Han smider en taske foran Johnnie og råber "give me the money, fortæller Pernille.

Johnnie Olesen får efter lidt tid åbnet Sportsbarens pengeskab, som også befinder sig i baglokalet. Røveren får det, som Pernille beskriver som "et meget stort kontant beløb" med sig og forsvinder fra stedet.

Pernille og Johnnie Olesen har drevet Sportsbaren i Hjørring siden 2016. Privatfoto

Pernille og Johnnie Olesen har drevet Sportsbaren i Hjørring siden 2016. Privatfoto

- Afhængig af om vores kunder vinder meget eller taber meget, har vi jo en del kontanter, fortæller Pernille Olesen.

Nordjyllands Politi har endnu ikke anholdt nogen i sagen, og det har været nogle hårde dage for parret, der holdt baren lukket mandag og tirsdag.

- Det har ramt os hårdt - økonomisk og mentalt. Man bliver jo bange for at gå herfra om aftenen alene. Jeg vil ikke længere gå ud i gården bagved. Der kommer nu også flere tiltag for at forebygge den slags, fortæller Pernille Olesen.

Det er endnu ikke afklaret, hvor stor en del af de stjålne penge, som bliver dækket af forsikringen. Sportsbaren, der åbnede i Hjørring i 2016, har én gang tidligere været udsat for røveriforsøg, men dengang blev det ved forsøget.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden