Plus

Tyggefri frikadeller og boller af gelé: Nyt projekt sætter mad til de svage på menuen

Nyt projekt skal udvikle nye typer tyggefri mad til patienter - i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv

Lars Høj
Projektleder Kathrine Lassen og servicechef Bruno Nielsen står i spidsen for Udviklingskøkkenet, der udvikler nye former for mad til svagt- og småtspisende patienter.Foto: Kim Dahl
Sundhed 21. april 2019 18:56 - Opdateret 21. april 2019 18:56

VENDSYSSEL: - Var det noget med en fiskefrikadelle, der smager af grønkål og er fremstillet i en konsistens, så den kan ”tygges med tungen”. Eller hva...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Sundhed

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...