Hobro IK

- Hobro vil altid være min klub

Martin Thomsen fik ikke den bedste afsked med Hobro IK. Men han udelukker ikke et comeback

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

I dag tørner Martin Thomsen (th) ud for Silkeborg. Her i en pokalkamp mod AGF. Foto: Scanpix

SILKEBORG: Han var den kreative motor på midtbanen og en af holdets vigtigste spillere.

Martin Thomsen spillede en hovedrolle i Hobro's to jubelsæsoner - først med oprykning til Alka Superligaen, siden med en historisk syvendeplads i landets bedste række.

Men i sommerpausen kunne han og klubben ikke blive enige om en kontraktforlængelse, og så fløj Thomsen videre til Silkeborg.

- Det var ikke den bedste afsked med Hobro. Men jeg tror, at Jens Hammer (sportschef, red.) lurepassede og regnede med, at jeg ville give mig og skrive under på deres tilbud, men så dukkede der noget andet op. Jeg forstår nok stadig ikke helt, hvorfor der ikke var plads til mig i en rolle som fuldtidprof i Hobro. Men der sker så meget i fodbold, og jeg bærer ikke nag, siger Martin Thomsen.

Han er nu fast mand hos Silkeborg, der hidtil har skuffet i den næstbedste række. Her indtager superliganedrykkerne p.t. en skuffende sjetteplads, 11 point efter de to førerhold, Lyngby og Vendsyssel FF. Der er dog kun fire point op til Horsens på den tredjeplads, der i indeværende sæson også betyder oprykning.

- Det har været lidt op og ned. Vi har haft svært ved at score mål og afgøre de tætte kampe. Men vi er ikke langt fra tredjepladsen, og vinder vi et par kampe, er vi bestemt med i kampen om oprykning. Jeg føler ikke selv, at jeg har ramt mit topniveau, men de seneste 3-4 kampe er det blevet bedre.

- Lyngby og Vendsyssel er nok stukket af i toppen. Jeg er ikke overrasket over, at Vendsyssel klarer sig så godt som tilfældet er. De har et stærkt hold og en dygtig træner, der ved, hvad det handler om. Jeg synes, der er mange paralleller mellem det, der sker i Vendsyssel FF nu, og det, der skete nogle sæsoner siden i Hobro. Jeg tror, de er stabile nok til at rykke op, vurderer Martin Thomsen.

Han vil være 34 år, når hans kontrakt med Silkeborg udløber i sommeren 2016. Han regner dog med at spille videre og udelukker ikke et comeback i Hobro.

Vil du læse videre?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.