Hobro IK Plus

Hobros spinkle håb: - Vi har været med i alle kampene

Jesper Bøge tror fortsat på, at Hobro kan tilkæmpe sig tredjepladsen i nedrykningspuljen. Det kræver dog, at marginalerne falder til den rette side

FODBOLD:Hobro har fire point op til Vendsyssel i nedrykningspulje 2. Dermed ser det svært ud i forhold til at tage tredjepladsen og få et nemmere udgangspunkt for overlevelse i Superligaen.

- Nu må vi se, hvordan det går Vendsyssel onsdag mod AaB. Ellers kan vi selvfølgelig skyde tilbage. Vi har været med i alle kampene. Det handler om at få tippet de sidste marginaler over på vores side. Selvfølgelig tror vi på det, men det er tungt lige nu, siger Jesper Bøge umiddelbart efter Randers' overtidsscoring søndag.

Her mistede Hobro et vigtigt point, da kronjyderne tog sejren til sidst. Hobro-spillerne blev ramt på en omstilling, som André Rømer udnyttede til 1-2 i Hobro.

- Vi mangler lidt hjerne i de situationer. Det er uacceptabelt, at vi får en kontra mod os på det tidspunkt af kampen. Det sætter sig sgu. Jeg ved godt, at vi har brug for tre point, men vi bør alligevel tænke os mere om til sidst. Ét point havde i hvert fald været noget bedre, siger Jesper Bøge.

I de kommende kampe håber han på mere omtanke i den slags situationer.

- Vi må kigge op på klokken og minde hinanden om, at det ikke må ske igen. Det er uacceptabelt, at det sker igen. Vi må skrue pæren på og forsvare det hjem til sidst. Det er som om, at folk bliver lidt for målliderlige til sige, lyder det fra Jesper Bøge.

Hobros næste kamp er i Randers, og den spilles på fredag. Det er den tredjesidste kamp i nedrykningspuljen, før Superligaen går over i knockout-runder for at finde nedrykkerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.