Hospital vil mindske spild af mad

Halvdelen af maden på Aalborg Universitetshospital havner i skraldespanden

Maden, som køkkenet på Aalborg Universitetshospital tilbereder, ser rigtig lækker ud. Men det er langtfra altid, der hele bliver spist. Halvdelen ryger i skraldespanden. Arkivfoto:

Maden, som køkkenet på Aalborg Universitetshospital tilbereder, ser rigtig lækker ud. Men det er langtfra altid, der hele bliver spist. Halvdelen ryger i skraldespanden. Arkivfoto:

AALBORG:Madvarer for knap 10 millioner kroner havner hvert år i skraldespandene på Aalborg Universitetshospital. Det store spild vil køkkenafdelingen...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden