Plus

Mød flæskekongen over dem alle: Sådan fixer Bo sprød gris til 1000 gæster

Bo Hilfling Larsen har netop rundet de 30 år som indehaver af Fårup Skovhus. Succesen er grundlagt på fedt, flæsk og flid. Stort billedgalleri viser vejen fra det bløde til det sprøde

Jakob Kanne Bjerregaard
Flæskesvær er en favorit, og Bo sørger hver torsdag for at lave rigeligt. Det stegte flæsk til 69 kroner for "all you can eat" er noget, der trækker nordjyder til. Foto: Lars Pauli
Restauranter 12. august 2019 13:45 - Opdateret 12. august 2019 13:45

På gaskomfuret står en stor støbejernsgryde fyldt med svinefedt og sydende flæskesvær. To rum med svinefedt i frituren er dedikeret til henholdsvis sa...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Restauranter

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...