Mød flæskekongen over dem alle: Sådan fixer Bo sprød gris til 1000 gæster

Bo Hilfling Larsen har netop rundet de 30 år som indehaver af Fårup Skovhus. Succesen er grundlagt på fedt, flæsk og flid. Stort billedgalleri viser vejen fra det bløde til det sprøde

27
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fårup Skovhus er ubetinget størst, når det handler om volumen på stegt flæsk til masserne. Hver torsdag er der fulde huse til det sprøde grisekød, og der er plads til 1000 spisende på en god dag, hvor hvert bord sælges flere gange. Kom med "behind the scenes", når flæsket tilberedes, og sovsen fremstilles, og det er altså 350 liter, når der er flest gæster. Foto: Lars Pauli

På gaskomfuret står en stor støbejernsgryde fyldt med svinefedt og sydende...

Bliv abonnent på nordjyske.dk - helt uden binding!

Prøv 30 dage gratis

Herefter kt. 99 -/måned.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus