Plus

Læsø-restaurant sadler om: Ud med stjerneskud og stegt flæsk - ind med lokale råvarer og delemad

Læsø-restaurant har kastet traditionerne over bord efter 17 år - og serverer nu mad lavet på, hvad der produceres og kan findes på øen

Claus Smidstrup
Foto: Kirsten Østergaard
Restauranter. 24. maj 2019 16:57 - Opdateret 24. maj 2019 16:58

Læsø Spisehus har taget hul på sin 17. sæson med et nyt koncept, der har fokus på de fødevarer, der produceres lokalt. Væk fra menukortet er det eller...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Restauranter.

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...