Plus

Lidenskab og iderigdom på Bryghuset

Ingen kompromisser i Vendia Gourmets haute cuisine for her er barren sat højt. Og vi nåede elegant og usvigeligt sikkert i mål efter en tour de force gennem aftenens lækkerier

Carl Chr. Madsen og Kurt Bering (foto)
Køkkenchef Lasse Dalsager har ansvaret for alle lyksalighederne. Her er han ved at skabe et kunstværk ved bordet - gastroart hedder det - og ud over at det smagte himmelsk, var det en festlig gimmick med kunstneren så tæt på.
Madanmeldelser 22. september 2017 21:36

Her i landet kalder vi det gourmet.

Men vi kunne også vælge at hente inspirationen fra modeverdenens unika design og kalde det for haute cuisine.

For det, der møder en, når man træder ind i gourmetrestaurantens verden er...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelser

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...