Madanmeldelse

Lidenskab og iderigdom på Bryghuset

Ingen kompromisser i Vendia Gourmets haute cuisine for her er barren sat højt. Og vi nåede elegant og usvigeligt sikkert i mål efter en tour de force gennem aftenens lækkerier

Køkkenchef Lasse Dalsager har ansvaret for alle lyksalighederne. Her er han ved at skabe et kunstværk ved bordet - gastroart hedder det - og ud over at det smagte himmelsk, var det en festlig gimmick med kunstneren så tæt på.

Køkkenchef Lasse Dalsager har ansvaret for alle lyksalighederne. Her er han ved at skabe et kunstværk ved bordet - gastroart hedder det - og ud over at det smagte himmelsk, var det en festlig gimmick med kunstneren så tæt på.

Her i landet kalder vi det gourmet.

Men vi kunne også vælge at hente inspirationen fra modeverdenens unika design og kalde det for haute cuisine.

Fangede vi
din interesse?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.