Tømrerfirma får ny medejer: - Han er omhyggelig, kendt af mange her i Vils og vellidt

26-årige Jonas Rytter fra Vils har købt halvdelen af Per Trans Aps.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jonas Rytter, til venstre, blev 1. april medejer af tømrerfirmaet Per Trans. Det blev stiftet for 20 år siden af Per Trans og har i omkring 15 år haft adresse på Nymarksvej. Foruden ejerne beskæftiger firmaet tre svende og en lærling. Foto: Diana Holm @ Diana Holm

VILS:26-årige Jonas Rytter var ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning at købe sig ind i tømrerfirmaet Per Trans Aps på Nymarksvej med virkning fra 1. april.

- Jeg har arbejdet her de sidste syv år, siden jeg blev udlært, så jeg kender firmaet og Per godt. Faktisk har jeg kendt ham hele mit liv. Jeg var udlånt hertil den sidste del af min læretid, siger Jonas Rytter, der blev udlært hos Haaning A/S i Vils.

56-årige Per Trans, der ejer tømrerfirmaet, havde heller ingen forbehold.

- Jonas er omhyggelig, kendt af mange her i Vils og vellidt, forklarer han.

- Ja, i hvert fald uden for fodboldbanen, siger Jonas Rytter med et smil.

Udover tømrerfaget har Jonas Rytter og Per Trans glæden ved fodboldspillet til fælles. Jonas Rytter har gennem årene trænet forskellige herrehold hos Sydmors IF.

- Jeg har været nødt til at prioritere, så der både er plads til arbejde, familie og fodbold. I dag spiller jeg kun lidt fodbold selv et par gange om ugen, siger Jonas Rytter, der bor med sin forlovede og hendes barn i Vils.

Der ændres ikke på den daglige drift i tømrerfirmaet, der løser opgaver for både private og erhverv. Udover ejerne selv beskæftiger firmaet tre svende og en lærling, efter Jonas Rytters indtræden som medejer.

- Det er planen, når Per får lyst til at stoppe, så bliver jeg eneejer, siger Jonas Rytter.

- Men kommer der en svend og får lyst til at købe sig ind i firmaet, så er det en anden sag. Så ser vi på det til den tid, fortsætter han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.