Plus

Vovet satsning på kød: Slagterbørsen - sjovt og uhøjtideligt

Der er fokus på kød - og vin ad libitum - på Slagterbørsen - ny restaurant i Aalborg

Claus Smidstrup
På Slagterbørsen sammensætter man selv sin ret.
Madanmeldelse 7. december 2018 17:04 - Opdateret 17. december 2018 08:29

Forventninger. Det er, hvad man får, når man træder ind i Slagterbørsen. Der er tænkt over detaljerne. Slagter- og køkkenredskaber ligger klar på hugg...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Om NORDJYSKE Plus

Madanmeldelse

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...