Plus

Økologi bankede køkkenchef på plads

Comwell Hvide Hus og Comwell Rebild Bakker har som de første hoteller i Nordjylland fået Det Økologiske Spisemærke i bronze. Og det var ikke med køkkenchefens gode vilje - til at begynde med.

Jakob Kanne Bjerregaard og Matthew David Burnett (foto)
Kenneth W. Petersen er køkkenchef på Comwell Hvide Hus og har taget økologien til sig. Foto: Matthew David Burnett
Mad 20. juni 2017 17:00 - Opdateret 21. juni 2017 11:21

Man tror, det er løgn, når Kenneth W. Petersen skræller gulerødder. Det går rasende stærkt, og teknikken, med at lade enden af guleroden hvile på skær...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 39 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Mad

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...