Plus

Pia og Mie serverer en skøn blanding: Naturmad med et helt særligt krydderi

Naturmad krydret med kulturhistorie - Mie Buus og Pia Buus Nielsen har haft fuld skrue på deres helt særlige koncept hele sommeren

Lone Lærke Krog
Pia Buus Nielsen og Mie Buus er i gang med at forberede den menu, der skal serveres om aftenen ved Lodbjerg Fyr i Nationalpark Thy - krydret med en fortælling om fyrets historie og det liv, der har udspundet sig her. I aftenens buffet indgår fiskefrikadeller med havtornkompot, porretærte, vildtgryde med tranebær og hjemmebagt brød. 20 personer har tilmeldt sig til arrangementet. Foto: Diana Holm
Kultur 1. oktober 2018 18:17 - Opdateret 1. oktober 2018 18:21

TØMMERBY: Mie Buus og datteren Pia står side om side i det lille køkken og forbereder den mad, som de skal servere om aftenen i forbindelse med et arr...

Kultur

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...